Člani IETK prejeli priznanja na Dnevu FERI

V okviru prireditve Dan FERI je potekala vsakoletna svečana podelitev priznanj FERI. Letos so priznanja prejeli naslednji študenti in zaposleni Inštituta za elektroniko in telekomunikacije:

Asistent Boštjan Vlaovič izvaja vaje in predavanja pri  šestih predmetih na študijskih programih oz. smereh Elektronika, Telekomunikacije, Avtomatika in robotika in Močnostna elektronika. Njegove pedagoške aktivnosti so izvedene zanimivo in domiselno, v njih vključuje aktualne tehnologije in pristope. Študenti so z nadpovprečnimi ocenami ocenili njegovo zavzetost pri pedagoškem delu.

DUG_4172


David Selčan je dobil priznanje ob uspešnem zaključku doktorskega študija.

  • Doktoriral: 14. 9. 2018
    Mentor: doc. dr. Iztok KRAMBERGER
  • CELOVIT PRISTOP K ŠČITENJU ELEKTRONSKIH SISTEMOV NANOSATELITA PRED NAPAKAMI V DELOVANJU KOT POSLEDICAMI IONIZIRAJOČEGA SEVANJA
DUG_4247

Na Inštitutu za elektroniko in telekomunikacije s podjetjem Iskratel d.d. uspešno sodelujemo že vrsto let – predvsem na področju razvojno-aplikativnih pogodb. V letu 2018 je podjetje doniralo vso potrebno opremo za postavitev širokopasovnega dostopa z uporabo tehnologije VDSL. Pridobljena oprema bo uporabljena pri pedagoškem procesu v okviru študijskih programov Telekomunikacije in Elektrotehnika ter bo študentom omogočala praktično uporabo sodobne tehnologije v praksi, s čemer bodo pomembno nadgradili teoretično znanje. Priznanje sta v imenu podjetja prevzela Primož Kočar, direktor sektorja Raziskave in razvoj in Niko Vidic, vodja službe Krmiljenje multimedije.

DUG_4197

Letošnjim nagrajencem IETK izrekamo iskrene čestitke za njihove dosežke!